Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пилешки дробчета с лук и гъби на фурна

Пилешки дробчета с лук и гъби на фурна

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Пилешки дробчета с лук и гъби на фурна
Снимка: Ники
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Наслаждаваме се на пилешките дробчета, докато са топли"

Необходими Продукти

  • дробчета - 1 кг.
  • лук - 3 бр.
  • гъби - 20 бр.
  • соев сос
  • черен пипер
  • брашно - за овалване
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме дробчетата. Оставяме ги да се отцедят.

Нарязваме си лука и гъбите на лентички. Поставяме ги в тава, прибавяме черния пипер, солта и соевия сос и разбъркваме.

Дробчетата овалваме в брашно и прибавяме в тавата.

Прибавяме още малко соев сос, мазнина и разбъркваме отново.

Пъхаме тавата в нагрята фурна и печем до готовност, хубаво е 1-2 пъти да се разбъркат дробчетата на фурна по време на готвенето.

Поднасяме нашите пилешки дробчета с лук и гъби на фурна топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Венцеслав Вълканов
Венцеслав Вълканов
Страхотна комбинация е дробчета с гъби и лук
17.01.2022 10:02
1
1
Покажи всички подкоментари