Пълнозърнест хляб с орехи

10/10/2020
"Полезен и много вкусен пълнозърнест хляб с орехи - често, докато чакаме основно, си хапваме поне една филийка просто така"
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо391
  • Преглеждания за месеца77
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се объркват с лъжица и хубаво продуктите: пълнозърнестото брашно със солта, содата, предварително угасена в кисело мляко и яйцето.

Накрая се добавят целите орехи и отново се разбърква.

Във форма за хляб, покрита с хартия за печене, се разпределя сместа.

Може и отгоре да се поръси с орехи и чия.

Пече се на 180°С за 50 мин и на вентилатор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар