Сочни и крехки агнешки котлети

23/11/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо786
  • Преглеждания за месеца225
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и поръсете със солта и черния пипер. Оставете в хладилника за 1 час.

В купичка сложете зехтина, чесъна и магданоза, нарязани на дребно.

Разбъркайте и оставете да се утаи. С помощта на силиконова четка намажете агнешките котлети само със зехтина.

Внимавайте да няма на четката от магданоза и чесъна, защото при пеенето ще изгори и котлетите няма да имат същия вкус.

Изпечете ги на скарата от двете страни до готовност.

Малко преди да ги извадите, намажете само от едната страна със зехтина, чесъна и магданоза.

Сервирайте сочни и крехки агнешки котлети топли в подходящи чинии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар