Пълнени пилешки пържоли

Иван Александров
Иван Александров
Новак
09/10/2013
"Предизвикваме Ви да приготвите тези Пълнени пилешки пържоли и Ви обещаваме, че те ще станат редовен гост на Вашата трапеза!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 387
  • Преглеждания за месеца172
  • Преглеждания за седмицата98
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Леко изтъняваме с дървено чукче пържолите, с помощта на остър нож правим разрез от по-дебелия края. Посоляваме отвън и отвътре, добавяме черен пипер на вкус.

Лукът и гъбите се нарязват на ситно е се запържват за няколко минути в сгорещеното масло. Добавя се натрошеният хляб. Продуктите се посоляват на вкус. Свалят се от огъня, добавя се настърганото топено сирене и добре разбъркваме.

С получената смес напълваме пържолите. Леко начукваме краищата и пържим в сгорещено олио до зачервяване. Поднасяме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 5
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Венета Стоянова
Венета Стоянова
28.10.2013 19:30
Чудесно ястие,пробвах го веднъж и сега го правя редовно
1
0