Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Бисквити»Бисквити с 3 вида брашна за диабетици

Бисквити с 3 вида брашна за диабетици

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
2331k1k2
Бисквити с 3 вида брашна за диабетици
Снимка: Йозлям Кадирова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
30
"Вкусни бисквитки с цели 3 вида брашно, подходящи за диабетици"

Необходими Продукти

  • яйца - 1
  • подсладител - 2 1/2 с.л., течен
  • бадемово брашно - 1/2 ч.ч. (или лимецово брашно)
  • масло - 1/2 ч.чаша
  • царевично брашно - 1/2 ч.ч.
  • оризово брашно - 1 ч.чаша
  • какао - 1 с.л. био
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • бадемово масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете трите вида брашно заедно със содата. Разбъркайте и сипете течните съставки, като след всяка една добавената съставка бъркайте с шпатула или направо размесвайте с ръце.

Месете няколко минути до получаването на еластично тесто. Ако е необходимо, добавете още царевично брашно. Оставете тестото да си почине в хладилник за 15 минути.

След това оформете топчета с големината на орех. Сплескайте ги леко и ги намажете с бадемовото масло.

Изпечете готовите бисквити в загрята на 170 градуса фурна за около 15 минути.

Бисквитите с 3 вида брашна за диабетици са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: