Рамстек

23/10/2013
Приготвяне40 мин.
Готвене45 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 116
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете месото от ципите и го нарежете леко диагонално на пържоли с дебелина около 3 см. Начукайте пържолите с дървено чукче, поръсете ги със сол и черен пипер от двете страни и ги оставете около 30 минути в хладилник.

Оваляйте месото с брашно и ги изпържете в силно сгорещено олио до готовност. Извадете го, а в мазнината от пърженето изсипете брашното и запържете до златисто. Разредете запръжката с бяло вино и бульон и кипнете. Върнете обратни месото и задушавайте на тих огън под похлупак в продължение на 30 минути.

Изрежете коричките на хляба. Средите на филиите се потапят в разбитите яйца и се панират в масло. В същата мазнина се запържва и лукът, нарязан на филии.

Поднесете месото върху панирана филия хляб, обилно полято с ароматен сос и поръсено с изпържен до златисто лук. Поръсете със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар