Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Свински уши в тенджера под налягане

Свински уши в тенджера под налягане

SuperAlexSuperAlex
Помощник Готвач
26913253
Свински уши в тенджера под налягане1 / 2
22/02/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински уши - 4 бр.
  • вода
  • сол
  • чесън
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре ушите, ако е необходимо ги обгорете, за да не остане четина.

Сложете ги в тенджера под налягане, добавете сол и на бавен огън сварете за около 2 часа.

След като е готово за консумиране подлучете с чесън и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: