Домашен хляб за тост
Domaći hleb za tost
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Домашен хляб за тост

Домашен хляб за тост

НикиНики
Мастър Шеф
7616k3k3k3
Домашен хляб за тост
Снимка: Ники
1 / 5
03/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
100 мин.
Порции
2
"Дори и най-големите привърженици на диетичното хранене няма да могат да устоят на аромата на един току що изпечен домашен хляб"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В топлото мляко слагаме маята, захарта и 1 с.л. брашно.

Разбъркваме и оставяме да се активира.

В топлата вода добавяме маслото.

В купа поставяме пресятото брашно, добавяме маслото с водата, солта, прясното мляко и активираната мая.

Омесваме си меко тесто и оставяме да втаса.

Втасалото тесто поставяме в намазнена продълговата тавичка, оставяме отново да втаса и печем домашния хляб до-готовност.

Имате идеалния домашен хляб за тост.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: