Постен гювеч от картофи

IvankaIvanka
Новак
252
319
921
25/11/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 483
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените картофи се нарязват на филийки, нареждат се в гювеч и се посоляват.

Приготвя се смес от разбитите яйца и прясното мляко. Сместа се изсипва върху картофите, като отгоре се слага нарязаното на парченца масло.

Ястието се запича в умерена фурна.

Традиционен български гювеч с капак 5л
Made in Bulgaria
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Maxim Lavrov
Maxim Lavrov
19.03.2014 13:07
А бе как може да е постен и да има мляко, яйца или масло, ама луди ли сте бе? Постен не значи само без месо, а без животински продукти въобще! Казвам го, като човек, който пости!!!
4
0
Румен
Румен
04.07.2014 14:44
Нели, а Вие явно от неспазване на постите сте придобили тази арогантност.
0
1
Нели
Нели
20.03.2014 11:36
Може би от постите сте се изнервили г-н Лавров.
3
1