Начин на приготвяне
Начукваме вратните пържоли.
Овкусяваме със соевия сос и подправката за пържоли и оставяме настрана.
Обелваме картофите, измиваме и ги нарязваме на тънки кръгчета.
Обелваме скилидките чесън и ги нарязваме на ситно, а киселите краставички на дребно.
Приготвяме си йенска тавичка, намазваме я с олио и подреждаме пържолите.
Отгоре слагаме чесъна, киселите краставички, топеното сирене и върху него нарязаните на колелца картофи.
Поръсваме с чубрицата и малко сол.
Сипваме малко топла вода и поставяме в печката, като предварително затваряме с капак, а ако нямате такъв - с фолио.
Печем на 200 градуса до готовност.
Свински пържоли с Топено Сирене и Картофи са много вкусни.