Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Мезета»Задушен черен дроб с лук

Задушен черен дроб с лук

Ivana MirkovićIvana Mirković
Чирак
2310112
Sandra Palikarov
Преведена от
Sandra Palikarov
Задушен черен дроб с лук
Снимка: Ivana Mirković
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Класика за петъчните вечери !"

Необходими Продукти

  • черен дроб - 1 бр.
  • лук - 2 бр.
  • кимион - 1 ч.л. смлян
  • олио - 30 мл
  • магданоз - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на кубчета, посолете го и го сложете в тигана.

Извадете пържения черен дроб и задушете лука в същото масло.

Върнете черния дроб към лука, поръсете с кимион и нарязания магданоз.

Оставете задушения черен дроб с лук да къкри за 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: