Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли от свинско филе на тиган

Пържоли от свинско филе на тиган

Цветина ГавазоваЦветина Гавазова
Помощник Готвач
110425223
Пържоли от свинско филе на тиган
Снимка: Цветина Гавазова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
2 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
32 мин.
Порции
4
"Всичко ще си хапнете от порцията със свинското филенце"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 1 кг
  • мащерка
  • сол
  • салвия
  • розмарин
  • мазнина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взех филето и разрязах на две, но без да го режа на парчета, овъргалях в мазнина и подправки (мащерка, розмарин, сол, салвия).

На плочата за палачинки (все още не мога да дам точен отговор, защо реших точно там....., но тиганът върши същата работа :D :D :D) сипах олио и оставих да загрее.

След като мазнината беше достигнала перфектната температура, сложих месото, което периодично обръщах от всички страни, да се изпече.

След като свинските пържоли бяха готови (преди другите неща, които предвидих за вечерта), го увих във фолио, за да стои топло.

П.П. За любителите на лютото отстрани на пържолите от свинско филе на тиган може да сложите хрян и горчица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: