Агнешка капама

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
03/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 252
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарязвате месото и го слагате в тенджерата. Добавяте лука и чесъна, нарязани на ситно.

Подправяте с 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Овкусявате с с червения пипер, черен пипер, захлупвате и варите на тих огън.

Малко преди да отстраните от огъня, прибавяте брашното, размито със студена вода.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар