Есенна яхния

Teodora CekovaTeodora CekovaНовак769
03/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 008
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и задушава в малко топла вода и мазнината. Лукът режете на ситно и го прибавяте към месото, заедно с чушката, а после и парчетата праз лук.

Настъргвате доматите и ги сипвате в ястието. Овкусявате със сол, наситнен магданоз и копър и поръсвате с червения пипер.

Доварявате яхнията на тих огън.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар