Ароматна пъстърва в бяло вино

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
08/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 876
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото вино се разрежда със 100 мл вода и се слага да заври. Добавят се подправките и оцета, като се оставя да поври още 15 минути.

Зеленчуците се нарязват на едро. Половината от тях се нареждат по дъното на глинена тава. Рибата се осолява и се слага върху зеленчуците.

Наръсва се с лимонов сок и се покрива с останалите зеленчуци. Горчицата се разтваря във винения бульон и с него се заливат зеленчуците и рибата. Ястието се пече 30 минути на 180 градуса.

*По желание може да замените лука и морковите с картофи или с микс от любимите ви зеленчуци.

Рейтинг

5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар