Задушени раци в бяло вино и сметана

Кристина ЧерниковаКристина ЧерниковаДарт Вейдър102537
11/09/2014
"И като ви каже някой, че лесно се готвят раци, да знаете, че наистина е така "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте раците с четка и ги сварете в подсолена вода.

Извадете месото от черупките.

В съд наредете месото от раци, магданоза, сметаната, виното и подправките.

Захлупете съда с капак и задушете ястието 10 минути във фурна.

Сервирайте с отделно приготвен ориз по желание.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар