Кремсупа от ечемик

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
15/02/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене2 мин.
Общо27 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо839
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бульон - 1 л, зеленчуков
  • ечемик - 1 3/4 (350 г), лющен
  • целина - 1 стрък, на ситно
  • сметана - 1 ч.ч. пълномаслена
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

След като се кипва бульонът се добавя ечемикът и целината. Оставя се да къкри около 30 мин.

Заделя се 2 с.л. от ечемика, а останалият се разбива с пасатор или блендер. Сметаната се загрява и добавя. Поръсва се със сол и пипер.

Разбърква се добре и се декорира с 2 с.л. от заделения ечемик.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар