Крем супа от зелен фасул

Марина НордМарина НордНовак1219
25/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 314
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 200 г
  • вода - 600 мл
  • грис - 1 с.л.
  • корени за супа - 2 с.л. (нарязани)
  • масло - 2 с.л.
  • брашно - 2 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът и корените за супа се сваряват в подсолена вода и се пасират.

Добавя се разбитото в малко вода брашно. Щом заври, се сипва грисът и маслото. Супата се посолява и се сервира гореща.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар