Начин на приготвяне
След като се подготви тестото, се оставя да втасва около един час. След това се разточва на кора с дебелина 1 см. Форма за печене с диаметър 30 см се намазва с масло.
Тестото се разточва на кора с дебелина 1 см. Изрязва се кръг с диаметър 30 см. Тестото се прехвърля в приготвената вече форма. Остатъците на тестото се омесват на дълго и кръгло руло.
С жълтъка се намазва ръба на тестото и се залепва рулото. По ръба на се правят малки прорези на разстояние 2.5 см. Покрива се с кърпа и се оставя да втасва встрани. Фурната предварително се загрява до 220 градуса.
Чушките се пекат в 3 с.л. от зехтина около 10 мин. Тиквичките и празът също се пържат около 10 мин. Грахът се вари около 10 мин. в подсолена и вряща вода. Всички зеленчуци се смесват. Прибавят се соевият сос и босилекът.
Поръсва се със солта и черният пипер. Хлебният венец се пече около 35-40 мин., докато си промени цвета в златистокафяв. Зеленчуците се подреждат във вътрешността на венеца.