Панирано тофу

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1k
1k
26/02/2014
"Който е опитал панирано тофу, задължително е повторил - толкова е вкусно "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 707
  • Преглеждания за месеца236
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките от соевото сирене се овалват в брашно, след което се потапят в яйцето. Пържат се в 2 с.л. зехтин до получаването на златистокафяв цвят.

Солта, шерито, сусамовото олио и бульонът се смесват. Тофуто се поръсва със зеления лук, джинджифилът, сусамът и се залива със сместа от зеленчуковия бульон.

Филийките се дупчат с вилица. Държат се на огъня, докато поемат цялата течност.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Криси Черникова
Стана много приятно на вкус :)
0
0