Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско печено в домашна пещ

Свинско печено в домашна пещ

МикаМика
Новак
2823442
Свинско печено в домашна пещ5 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4
"Поливаме с олиото и добавяме малко вода. Затваряме с капака и печем свинското на сач в студена фурна."

Необходими Продукти

  • свински врат - 1 кг
  • картофи - 1 кг
  • моркови - 2 средно големи
  • лук - 2 средно големи глави
  • олио - 100 мл
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусяваме свинското месо със сол, черен и червен пипер.

Поставяме го в средата на пещта и добавяме останалите зеленчуци.

По желание може да овкусите и тях.

Поливаме с олиото и добавяме малко вода. Затваряме с капака и печем свинското на сач в студена фурна.

Свинско печено в домашна пещ се пече около 2 часа на умерена температура (180 °C).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: