Начин на приготвяне
Тиквичките се настъргват, посоляват и оставят за кратко.
След това се прецеждат. Към тях се добавя чедърът и разбитите яйца. Обърква се с шпатула или лъжица.
Сместа се изсипва в тава, покрита с хартия за печене. Пече се на 200 °C за около 20 минути. Преценете според фурната си.
Като се извади, блатът от тиквички се оставя да изстине.
През това време си направете майонезата от авокадо. Всички съставки се смесват и пасират. Може и в блендер.
Блатът се намазва майонезата. Не съм ползвала всичката майонеза за нашето солено руло, малко ми остана. Отгоре се нарежда беконът.
Завийте на руло и приберете рулото от тиквички в хладилника.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия