Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Панирана щука с царевично брашно

Панирана щука с царевично брашно

A.KundevaA.Kundeva
Чирак
4952560
Панирана щука с царевично брашно
Снимка: A.Kundeva
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Панираната щука върви с чаша бира за него и чаша бяло вино за нея"

Необходими Продукти

  • риба щука - 1 бр.
  • олио
  • царевично брашно - 1 с.л.
  • бяло брашно - 1 с.л.
  • лимони
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства и филетира.

Нарязва се на тънки парчета, овалва се в смес от брашната и се пържи в тиган с олио от двете страни.

Посолява се на вкус рибата пане и след като изстине, се гарнира с резени лимон.

Панираната щука върви с чаша бира за него и чаша бяло вино за нея :)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: