Телешка яхния

БисеркаБисеркаНовак
28/11/2008
"Кулинарно съвършенство с телешко месо в чиния!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 029
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на едро телешко месо се запържва в мазнина.

В същата мазнина се запържват лукът, моркова, целината, добавят се брашното и червеният пипер и се заливат с малко топла вода.

Отделно се задушават малките лукчета, патладжаните и картофите. Месото се добавя към запръжката и когато поомекне, се смесва със задушените зеленчуци.

Ястието ври на ниска температура, като малко преди да се отстрани от печката, се добавят червените домати.

Сервира се топло, поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар