Бъбреци на скара по румънски

04/08/2014
"Вие виждате бъбреци, а ние ви изкушаваме с перфектното бирено мезе "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 514
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • телешки бъбреци - 500 г
  • олио - 5 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците се почистват и се разрязват на половинки.

Поръсват се със сол и черен пипер, намазват се с олио и се пекат на скара.

Напръскват се с лимонов сок и се сервират.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар