Италиански хляб с орехи

Марина НордМарина НордНовак1219
30/08/2014
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва с маята. Добавят се яйцата, бялото вино, зехтинът и солта.

Кашкавалът се настъргва, маслините се режат на ситно. Беконът се реже на малки кубчета.

Кашкавалът, орехите, беконът и маслините се добавят в тестото. Оставя се на топло да втаса за 20 минути и отново се измесва.

Слага се в тава и се оставя да втаса още 50 минути на топло. Пече се около час на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар