Начин на приготвяне
Нахутът се отцежда, посолява се и се слага в еърфрайър или във фурната на 200 °C за 10 минути.
Тофуто се нарязва на ленти от по-късата страна. Прави се марината от зехтин, мед, соев сос, пушен червен пипер, лук на прах и кетчуп.
С нея се заливат парченцата тофу, като трябва да се покрият хубаво. След това се подреждат в еърфрайър или тавичка и се пекат на 200 °C 10 минути, след което се обръщат от другата страна за още 10 минути. Може и да се приготвят на тиган без мазнина или със съвсем малко.
Айсберг листата се нарязват и смесват със соса.
Питките тортила се намазват с топено сирене и майонеза.
За подредба на вашите буритос разпределят се айсберг листата, отгоре се подрежда запеченият нахут, тофуто и се завива стегнато вегетарианско бурито Цезар с тофу.