Начин на приготвяне
Нудлите се приготвят според инструкциите на опаковката. Изплакват се със студена вода, отцеждат се и се оставят настрана.
Соевата кайма се накисва с гореща вода.
Морковът и зелето се нарязва на ленти, гъбите - на филийки, а лукът - на дребно. Част от перата на лука се заделят.
В малко сгорещено олио се запържват лукът, морковът и гъбите. Когато гъбите покафенеят и омекнат, се прибавят чесънът и зелето. Готви се още няколко минути, докато зелето омекне доста, като се разбърква от време на време.
Прибавя се отцедената соева кайма и се запържва и тя.
По желание може да се добавят и кълнове, например соеви.
Отделно в купичка се смесват соевият сос, терияки сосът, универсалната подправка, захарта, джинджифилът, черният пипер и водата. Сосът се изсипва при останалите продукти и се оставя, докато се поеме от всички продукти, като се разбърква от време на време.
Готовите отцедени нудли се сервират, като върху тях се изсипва соевата кайма със зеленчуците и се поръсва с останалия зелен лук и сусам. По желание може да се капне и малко сусамово олио.