Постно прясно зеле

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
15/10/2014
"Това постно зеле ни кара да се замислим дали да не станем вегани за малко Ужасно вкусно е "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
24 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133 750
  • Преглеждания за месеца13084
  • Преглеждания за седмицата1997
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена24

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете зелето на тънки ивички и го посолете. Задушете го в олиото на тих огън.

Когато поомекне, добавете 1 к.ч. топла вода и настърганите домати. Оставете да ври на тих огън.

Към свареното зеле прибавете червения пипер и размитото в малко вода брашно.

Задушавайте още 5 минути и подправете с магданоза и черния пипер.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стефани Николова
Получи ми се страхотно,а все още съм на нулево ниво в готвенето! Вече е добавена в книгата ми с рецепти !
7
0