Словенски кебап

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3213k
Словенски кебап1 / 2
17/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
80 мин.

Необходими Продукти

  • свинско месо - 300 г от бута
  • говеждо месо - 300 г
  • лук - 500 г
  • домати - 200 г
  • чушки - 3 бр.
  • сланина - 50 г
  • бяло вино - 50 мл
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Нарежете чушките и доматите на колелца. Поставете в дълбока тенджера ред нарязан лук, ред месо.

Посолете, поръсете с черен и червен пипер, налейте виното и оставете сместа да престои поне 5 часа под похлупак.

Набодете на шишове парче месо, парче лук, чушка, сланина и домат. Печете на силна скара шишчетата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: