Мариновани агнешки котлети

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
13/11/2014
"Нежно, мариновано, агнешко и ароматен сос - защото заслужавате само най-доброто"
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо13 034
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Агнешко

Начин на приготвяне

Подредете агнешките котлети в съд, прибавете счукания чесън, няколко лъжици зехтин, сол и черен пипер. Захлупете с капак и оставете месото така поне 1 час.

След това излейте маринатата в по-голям съд, прибавете ситно нарязаните каперси, майорана и магданоз, затоплете и прибавете котлетите. Изпържете ги от двете страни до порозовяване.

Посолете, поръсете с черен пипер, лимонов сок и варете няколко минути. Поднесете котлетите, поляти със соса и украсете с резени лимон.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар