Панирани филийки със салам

ЖенитоЖенитоНовак
30/11/2014
"Точно така - слагате саламчето и панирате - страхотни стават "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 799
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

  • колбас - 200 г телешки салам
  • яйца - 3 бр.
  • мазнина - 80 г
  • брашно - 40 г
  • прясно мляко - 3 - 4 с.л., може и вода
  • хляб - филии бял
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата с 1 с.л. мляко или вода. Намажете със сместа филиите по-стар бял хляб.

Върху всяка филия закрепете с клечки за зъби кръгче салам.

Към останалата от намазването яйчна смес добавете брашното и останалото мляко. Потапяйте филийките в тази смес и с помощта на вилица и нож ги слагайте да се пържат в сгорещена мазнина.

Поднесете пържените филийки със салам топли, като отстраните клечките.

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар