Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Пържени филийки»Панирани филийки със салам

Панирани филийки със салам

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k31
Панирани филийки със салам1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Точно така - слагате саламчето и панирате - страхотни стават"

Необходими Продукти

  • колбас - 200 г телешки салам
  • яйца - 3 бр.
  • мазнина - 80 г
  • брашно - 40 г
  • прясно мляко - 3 - 4 с.л., може и вода
  • хляб - филии бял
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата с 1 с.л. мляко или вода. Намажете със сместа филиите по-стар бял хляб.

Върху всяка филия закрепете с клечки за зъби кръгче салам.

Към останалата от намазването яйчна смес добавете брашното и останалото мляко. Потапяйте филийките в тази смес и с помощта на вилица и нож ги слагайте да се пържат в сгорещена мазнина.

Поднесете пържените филийки със салам топли, като отстраните клечките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
50
41
33
20
10
Дай твоята оценка: