Панирани филийки със салам

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
30/11/2014
"Точно така - слагате саламчето и панирате - страхотни стават "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 128
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

  • колбас - 200 г телешки салам
  • яйца - 3 бр.
  • мазнина - 80 г
  • брашно - 40 г
  • прясно мляко - 3 - 4 с.л., може и вода
  • хляб - филии бял
* мерки и количества
Пържени Филийки

Начин на приготвяне

Разбийте добре яйцата с 1 с.л. мляко или вода. Намажете със сместа филиите по-стар бял хляб.

Върху всяка филия закрепете с клечки за зъби кръгче салам.

Към останалата от намазването яйчна смес добавете брашното и останалото мляко. Потапяйте филийките в тази смес и с помощта на вилица и нож ги слагайте да се пържат в сгорещена мазнина.

Поднесете пържените филийки със салам топли, като отстраните клечките.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 0
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар