Задушена дива патица

ЖеняЖеняНовак
09/12/2014
"Дивата патица иска специално внимание и точната марината, за да разкрие истинския си потенциал в кухнята "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 956
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука и корените за супа и ги пуснете в подсолена и кипяща вода. Добавете дафинов лист, черен пипер, бахар, нарязан лимон, сол на вкус и оцет. След като маринатата поври, залейте с нея почистената патица.

Оставете да престои така 2-3 дни. След това отцедете патицата, подсушете я и я запържете в сгорещена мазнина. Долейте вода и задушете птицата, докато омекне. Поднесете задушената дива патица с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар