Торта с крем от извара и ананас

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
16/01/2015
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 350
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне. Изварата се смесва със сметаната, пудрата захар и се разбива до крем с миксер.

Желатинът се нагрява, докато се разтвори, и се добавя в сметановата смес. Ананасите се режат на парченца и се добавят в сметановата смес. Оставя се за 15 минути.

Във форма за торта се слага хартия за печене, така че да покрие и стените.

Слага се единият блат, отгоре се излива кремът и се покрива с втория блат. Оставя се за 6 часа в хладилника. Вади се, отстранява се хартията, поръсва се с ванилова захар и с настърган шоколад.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар