Солени гевречета

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
26/01/2015
"Всички, повтаряме, всички си падат по солените гевречета, а това е една много лесна рецепта за приготвянето им "
Приготвяне60 мин.
Готвене40 мин.
Общо100 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 193
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички съставки без олиото и замесете гладко тесто. Намазнете си ръцете и разделете тестото на части, които трябва да съобразите с размера на шприца ви.

Шприцовайте гевречетата върху голяма тава, застлана с хартия за печене. Ако не разполагате с шприц, може да оформите гевречетата и с намазнени ръце.

Загрейте мазнината в дълбока тенджерка (пластът олио трябва да е поне 4 см), която е с малък диаметър. Изпържете вътре гевречетата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар