Бьоф Строганов с коняк

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
07/02/2015
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 511
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се начуква. Нарязва се на парченца с 1 сантиметър дебелина и 5 сантиметра дължина.

Месото се запържва в маслото, поръсва се със сол. Гъбите се нарязват на тънки филийки и се запържват.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Сметаната се кипва.

Месото се смесва със сметаната, коняка, гъбите, лука и се сервира горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар