Бьоф Строганов с коняк

07/02/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 202
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се начуква. Нарязва се на парченца с 1 сантиметър дебелина и 5 сантиметра дължина.

Месото се запържва в маслото, поръсва се със сол. Гъбите се нарязват на тънки филийки и се запържват.

Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто. Сметаната се кипва.

Месото се смесва със сметаната, коняка, гъбите, лука и се сервира горещо.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар