Телешко във вино

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714063
26/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене240 мин.
Общо265 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 410
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри кубчета. Направете прорези в месото и сложете вътре по малко бекон, магданоз, чесън, сол и черен пипер.

Прихванете с клечки. Загрейте зехтина и запържете месото от всички страни, махнете клечките.

Сипете мазнината от пърженето в тенджера, добавете нарязаните лук, моркови и виното, както и месото. Кипнете и оставете течността да се редуцира леко.

Покрийте и задушете на много тих огън около 3 часа. Ако е необходимо доливайте вода от време на време. Овкусете със сол и пипер и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Чревоугодничка :)
Стана вкусно,но направих вместо кубчета малки пържолки които свих на руладини. Изглеждаше супер, но смятам че ако се добави дафинов лист сосът ще е още по-вкусен.
0
0