Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 190 градуса. Пригответе тестото, като смесите продуктите и замесите. Разточете на тънка кора и сложете в плитка форма.
Сипете доматите във вряща вода за няколко секунди, след това ги обелете и нарежете. Нарежете и лука. Разтопете маслото и добавете доматите, лука, подправките и доматеното пюре.
Покрийте с капак и задушете на тих огън за 30 минути. Махнете от котлона и оставете да се охлади. Разбийте яйцата и ги смесете със сиренето, сол и черен пипер. Сипете ги в доматената смес.
Изсипете пълнежа в тестото, отгоре декорирайте с филетата аншоа и черните маслини, на които са махнати костилките. Запечете тарта в загрятата фурна за 40 минути.