Агнешко с булгур и гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Агнешко с булгур и гъби1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 800 г
  • булгур - 100 г
  • гъби - 100 г
  • зелен лук - 1 връзка
  • масло - 40 г
  • червен пипер
  • джоджен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете месото на 2-3 части и го сложете в подсолена вода, за да се свари.

Нарежете гъбите и лука, прибавете ги към агнешкото. След като се свари, месото се изважда и нарязва на дребни парченца, след което се връща обратно в бульона.

Добавете булгура и след като и той се свари, добавете червен пипер, предварително запържен в кравето масло.

Накрая поръсете със ситно нарязан джоджен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: