Начин на приготвяне
Лукът и чушката се режат на кубчета и се запържват 7-8 минути на среден огън при непрекъснато разбъркване. Тиквичките се режат на кубчета и се добавят към лука. Запържват се на силен огън 5 минути, а след това веднага се вадят заедно с чушката и лука от мазнината.
Добавя се нишестето и се разбърква. Шунката се реже на ситно и се добавя към зеленчуците. Кашкавалът се настъргва, две трети се добавят към зеленчуковата смес, останалата част се оставя настрана.
Яйцата се смесват със сметаната и солта и се добавят към сместа. Тестото се слага в тава, отгоре се слага зеленчуковата смес. Поръсва се с останалия кашкавал и се пече 30 минути на 190 градуса. Сервира се топъл или студен.