Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Тиквички а ла калабрезе

Тиквички а ла калабрезе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Тиквички а ла калабрезе2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зехтин - 2 с.л.
  • червен лук - 2 глави
  • чесън - 1 скилидка
  • тиквички - 5 бр. нарязан
  • бульон - 150 мл зеленчуков
  • риган - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в голяма тиган. Добавете нарязаните лук и чесъна и задушете за 5 минути.

Добавете нарязаните тиквичките и ги задушете за още 4 минути.

Сипете бульона, добавете ригана и овкусете със сол и черен пипер.

Намалете огъня и гответе още 10 минути или докато течността се абсорбира.

Сервирайте веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: