Зеленчукова капоната

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
20/06/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо751
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината зехтин в тенджера. Добавете целината и лука и ги запържете за 5 минути. Добавете оставащия зехтин и нарязаните патладжани.

Запържете за още 5 минути и добавете чесъна, доматите, оцета и захарта. Сложете капак и задушете 10 минути.

Добавете каперсите и маслините, овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с магданоз, оставете да се охлади и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар