Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена сьомга с песто

Печена сьомга с песто

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Печена сьомга с песто2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • сьомга - 2 филета
  • пекорино - 1 с.л.
  • песто - 2 с.л.
  • лимонов сок - от 1/2 бр.
  • галета - 2 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 230 градуса. Сложете филетата в тава за печене, поръсете ги с лимонов сок и овкусете със сол и черен пипер.

Смесете пестото с 1/3 от галетата, малко лимонов сок и разбъркайте. Намажете рибата.

Смесете половината сирене с оставащата галета и нанесете върху пестото.

Поръсете с оставащото пекорино. Запечете за 10 минути и сервирайте с варени картофи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

marcheva14
marcheva14
Грешка направих с тази 4-ка, мисля че е повече от ясно. Рецептата е прекрасна и си е отвсякъде за 5-.ца.
05.09.2017 01:14