Молдовски борш

Готвач.бг
Готвач.бг
Новак
22/07/2015
"И да не забравите да сложите по 1-2 лъжици кисело мляко - задължително е "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 252
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофа, разполовете го и го сварете до готовност.

Претрийте сварения картоф с бульона му през сито и към тази смес добавете ситно нарязания морков, скълцания лук, също ситно нарязаните цвекло, зеле и магданоз.

Долейте още гореща вода и варете, докато продуктите омекнат. Към края на готвенето долейте олиото, лимоновия сок.

Овкусете Молдовския борш със сол, копър и поднесете с 1-2 с.л. кисело мляко във всяка порция борш.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар