Фритата с чушки и тиквички

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
10/08/2015
"За по-свеж вкус и наситен аромат добавете повече свежи зеленчуци към любимата класическа фритата "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 517
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина в тиган и запържете лука и нарязаните на лентички чушки за 10 минути.

Добавете оставащия зехтин и запържете чесъна и нарязаната тиквичка за 5 минути.

Разбийте яйцата със сол и черен пипер и смесете с настърганото проволоне.

Сипете яйчената смес върху зеленчуците и запържете. Сервирайте със салата по избор. По желание можете да добавите и други зеленчуци като моркови и броколи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар