Пълнена пъстърва с лимони

Марина НордМарина НордГотвач2689
28/08/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 060
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се измива. Натрива се със сол отвън и всяка риба се слага върху парче фолио. Босилекът и чесънът се режат на ситно.

Единият лимон се изстисква, към сока се добавя олиото и виното, чесънът и босилекът.

Останалите лимони се режат на тънки резени, без да се обелват. Във всяка риба се слагат резени лимон и цели стръкове магданоз.

Отгоре се намазва със сместа с виното и всяка риба се завива във фолио. Пече се 20 минути на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар