Телешки стек на скара

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714043
08/10/2015
"Телешките стекове се една от най-основателните причини да не станем вегетарианци!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо39 222
  • Преглеждания за месеца409
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • телешки стек - 4 бр.
  • олио - 2 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч..
  • риган - 1 ч.л.
  • чесън - 1 ч.л. пасиран
  • кетчуп - 2 ч.л.
  • соев сос - ½ ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти с изключение на телешкото. Разбъркайте ги добре и намажете телешките стекове.

Покрийте и сложете в хладилник за три часа, за да могат да се мариноват много добре.

След това загрейте грила и запечете стековете – времето зависи от това как ги предпочитате – дали по-сурови или по-изпечени.

Поднесете с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар