Телешки стек на скара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
08/10/2015
"Телешките стекове се една от най-основателните причини да не станем вегетарианци!"
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо55 930
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата39
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • телешки стек - 4 бр.
  • олио - 2 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч..
  • риган - 1 ч.л.
  • чесън - 1 ч.л. пасиран
  • кетчуп - 2 ч.л.
  • соев сос - ½ ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти с изключение на телешкото. Разбъркайте ги добре и намажете телешките стекове.

Покрийте и сложете в хладилник за три часа, за да могат да се мариноват много добре.

След това загрейте грила и запечете стековете – времето зависи от това как ги предпочитате – дали по-сурови или по-изпечени.

Поднесете с гарнитура по избор.

Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см-24%
Качество без компромис:
Италианска оребрена грил тава с дръжки 58 см
134.00 лв.
102.00 лв.
Виж ››

Удобна за приготвяне на вкусни гриловани зеленчуци и месо грил тава, която всяко домакинство заслужава. Оребрена, с удобни дръжки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар