Тиква, пълнена с месо

Марина НордМарина НордНовак1219
02/11/2015
"Сто дни и един час ви трябват за това вкусно ястие - 100 дни, за да узрее тиквата и 1 час, за да се изпече пълнената тиква "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 244
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Капачето на тиквата се срязва заедно с дръжката. С лъжица се изваждат семената и меката част на тиквата.

Пилешкото филе се нарязва на много ситни кубчета.

Месото се смесва с черния пипер, солта и сметаната и се разбърква.

С тази плънка се пълни тиквата, похлупва се с капачето и се слага в тава, в която се наливат около 2 сантиметра вода.

Пече се 1 час на 180 градуса. Сервира се топла.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар