Домашна градинарска мусака

03/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 260
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно лука, морковите и целината, след като сме ги почистили и измили. Задушаваме ги в тиган с малко олио.

Сваряваме зеления фасул в съвсем малко вода.

Нарязваме тиквичките и картофите на кръгчета и ги изпържваме.

Намазняваме една тавичка и нареждаме доматите, нарязани на кръгчета, върху тях, изпържените картофи, сварения фасул, тиквичките, задушените моркови, лук и целина.

Разбиваме 3 яйца с прясното мляко и заливаме мусаката.

Изпичаме за 15 минути и отново заливаме със смес от кисело мляко и останалите яйца.

Допичаме до готовност и поднасяме с наситнен магданоз.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар