Домашна градинарска мусака

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
03/12/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 032
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно лука, морковите и целината, след като сме ги почистили и измили. Задушаваме ги в тиган с малко олио.

Сваряваме зеления фасул в съвсем малко вода.

Нарязваме тиквичките и картофите на кръгчета и ги изпържваме.

Намазняваме една тавичка и нареждаме доматите, нарязани на кръгчета, върху тях, изпържените картофи, сварения фасул, тиквичките, задушените моркови, лук и целина.

Разбиваме 3 яйца с прясното мляко и заливаме мусаката.

Изпичаме за 15 минути и отново заливаме със смес от кисело мляко и останалите яйца.

Допичаме до готовност и поднасяме с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар