Пълнени тиквички за вегетарианци

04/12/2015
"Важно е да уточним, че от тези вкусни тиквички могат да са хипват всички, не само вегетарианците "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 342
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подбираме малки прави тиквички, които измиваме и остъргваме отвън. Нарязваме ги по дължина и ги издълбаваме с остра лъжица.

Варим ги за кратко ги във вряща вода подсолена. Отцеждаме тиквичките и ги охлаждаме.

В отделен съд задушаваме в мазнина нарязания на ситно лук.

Махаме го от огъня и към него прибавяме наситнените магданоз и копър, яйцата и размитото в млякото брашно.

Разбъркваме и с тази смес пълним тиквичките. Нараждаме ги в намазана с мазнина тава и печем на 180 градуса за 30 мин.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар